Statement Jotem Waterbehandeling B.V. inzake het coronavirus

Het coronavirus heeft een enorme impact op ons allen. Vanzelfsprekend blijven onze medewerkers u, zo goed als het gaat, bedienen. Ondanks de maatregelen die wij hebben moeten treffen, streven wij ernaar u dezelfde service te verlenen als u altijd van ons gewend bent.

Lees hieronder ons statement inzake het coronavirus.

Beste klant/relatie,

De invloed van het virus en de maatregelen die in Nederland gelden, hebben vergaande gevolgen voor eenieders persoonlijke en zakelijke dagelijkse leven.

Onze serviceafdeling is juist in deze tijd van essentieel belang voor een ongestoorde bedrijfsvoering. Al onze inspanningen zijn erop gericht om de afspraken en verplichtingen aan onze klanten na te blijven komen.

De werkzaamheden van monteurs, betreffende de service & onderhoudsbeurten, gaan met aangescherpte maatregelen voor veiligheid en gezondheid vooralsnog door. We volgen hierbij het advies van het RIVM. Voor onze monteurs zijn aanvullende voorzorgsmaatregelen getroffen conform het protocol “Veilig samen doorwerken” van de rijksoverheid.

Sinds maandag 16 maart jl. werkt het merendeel van onze medewerkers (waar mogelijk) vanuit huis, waar wij hen zo goed mogelijk hebben voorzien van extra IT-ondersteuning en thuiswerkmiddelen. Ook voor ons is dit wennen, maar wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven garanderen!

U kunt de komende periode met al uw vragen en wensen gewoon bij ons terecht. Uw reguliere contactpersoon/aanspreekpunt binnen Jotem staat, mogelijk vanuit zijn of haar huis, nog steeds voor u klaar. U mag natuurlijk ook via onze andere kanalen contact met ons opnemen. Indien u als bezoeker of relatie langs wenst te komen, willen wij u vragen om dit eerst van te voren telefonisch aan te kondigen. Conform het RIVM advies om zoveel mogelijk afstand te houden, geven wij de voorkeur aan de verschillende mogelijkheden op het gebied van videobellen.

Ten slotte willen wij u – maar ook uw bedrijf – de komende periode veel sterkte toewensen. Wij vertrouwen erop dat we deze uitdagende tijden samen zullen doorstaan.

Met vriendelijke groet,
Team Jotem