Terug

Mobile water solutions

Voorkom stilstand door waterproblemen met de Mobile water solutions

Zonder goede watertoevoer kan uw productieproces in één klap tot stilstand komen. Met enorme vertragingen en kosten als gevolg. Dat is een nachtmerrie voor iedere organisatie. Op die momenten staat Jotem voor u klaar met de Mobile water solutions. Met deze mobiele waterbehandelingsinstallaties bent u binnen een dag weer up en running en verzekerd van 24/7 proceswatervoorziening.

Onze mobiele units worden ingezet bij acute storingen, onderhoudstops, of als overbrugging bij montagewerkzaamheden en (korte) toenemende waterbehoefte. Onze experts zorgen voor vakkundige aansluiting en inbedrijfstelling en kunnen bovendien ondersteunen bij de bouw of revisie van uw (nieuwe) waterbehandelingsinstallatie.

Zekerheid van een doorlopend proces, met ondersteuning op maat

Voor onze monteurs staat maar één doel voorop: de continuïteit van uw productieproces. Daarom nemen we u alle technische zorgen uit handen, wat uw uitdaging ook is.

Wilt u een nieuwe waterinstallatie op dezelfde plek realiseren als de bestaande installatie? Onze units kunnen buiten (naast het gebouw) geplaatst worden, zodat demontage- en revisiewerkzaamheden plaats kunnen vinden. Uw nieuwe installatie wordt vervolgens gemonteerd, allemaal zonder een stagnatie in uw watervoorziening.

Meer over Jotem
Delen via:
  • Geen stilstand
  • Snel operationeel
  • Autonome besturing

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan. Dat is wat we doen.

De juiste machinedelen dienen te worden vervangen en de software moet goed worden geïnstalleerd. Als dit wordt gedaan is een retrofit over het algemeen kosten efficiënter dan de aanschaf van nieuwe machines.