Wij staan voor u klaar

Uw proces, onze zorg! Full-service maatwerk. Dag en nacht! Meer weten? Bel ons gerust.

+31 (0)851 050 777

Terug

SmartBox

Veilig drinkbaar water waar en wanneer u wilt met de plug-and-play Smartbox

Juist wanneer drinkwater belangrijker is dan ooit, kan de toegang tot veilig water moeilijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan oorlogssituaties, natuurrampen of afgelegen gebieden. Met de SmartBox brengen we hier verandering in. De SmartBox is een mobiele waterbehandelingsunit die iedere bron van zoetwater omzet in veilig drinkbaar water voor meer dan 600 huishoudens.

De SmartBox is een robuuste mobiele unit die water uit rivieren, meren of vijvers pompt en ontdoet van bacteriƫn en virussen. Doordat verschillende waterexperts samenwerkten aan het ontwerp van de SmartBox brengt het verschillende expertises samen. Zo voorkomt een optimaal waterstroomontwerp verstoppingen, maakt het slimme besturingssysteem de unit eenvoudig in gebruik en kan de SmartBox door toevoeging van zonnepanelen overal worden voorzien van voldoende energie. Hierdoor biedt de SmartBox in iedere (nood)situatie een betrouwbare watervoorziening.

Slim, betrouwbaar en duurzaam. Altijd en overal.

De SmartBox is een revolutionaire oplossing voor drinkwatervraagstukken in verschillende (nood)situaties. Een oplossing waarmee iedereen uit de voeten kan, juist wanneer actie zo belangrijk is. Dat deden we door de kennis van onze waterexperts en het vraagstuk van het ministerie van Defensie samen te brengen.

Door de kennis van waterbehandeling en de praktijk te combineren ontstond een plug-and-play systeem dat razendsnel kan worden ingezet. De SmartBox is in vijf simpele stappen operationeel en presteert direct betrouwbaar. Bovendien is het aansluiten op zonnepanelen of adapters, of het vervangen van batterijen zeer eenvoudig. Zo is er geen specialistische kennis nodig om te zorgen voor veilig drinkbaar water.

Meer over Jotem
Delen via:
  • Plug-and-play. Moeiteloos te bedienen zonder specialistische kennis.
  • Mobile unit. Eenvoudig verplaatsbaar en bruikbaar in de meest afgelegen gebieden.
  • Optimale energievoorziening. Werkt op zonne-energie & aansluitbaar op vrachtwagenadapter.

Leaflet SmartBox

Welk watervraagstuk heeft uw organisatie?

De specialisten van Jotem water solutions vinden een oplossing voor ieder water vraagstuk . Kostenefficiƫnt, duurzaam en volledig op maat. We bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen.