Terug

Smartcube

Smartcube biedt veilig drinkbaar water op de momenten dat het telt

De vraag naar veilig drinkwater groeit elke dag. In ontwikkelende landen, maar ook in gebieden die zijn getroffen door natuurrampen, extreme droogte, conflicten of grootschalige stroomstoringen. Daarom ontwikkelden wij de Smartcube. Een mobiel, containerised waterbehandelingssysteem dat in no time veilig drinkbaar water maakt voor meer dan 100.000 huishoudens.

De Smartcube kan verschillende technieken combineren om water uit iedere bron op te werken tot drinkbaar water. Van ontijzering tot demineralisatie en van desinfectie tot ontgassing. Alles in één robuuste container die op iedere locatie geplaatst kan worden. Zo bieden we zekerheid van veilig drinkbaar water voor duizenden mensen, juist wanneer dit zo belangrijk is.

Een oplossing op maat, in iedere situatie

De wereld is onvoorspelbaar en dat geldt helemaal voor crisissituaties. Daardoor kan op ieder moment een andere oplossing gevraagd worden. Wij brachten al die verschillende oplossingen samen in de Smartcube. Hierdoor vormt het één gestandaardiseerde container, voor elke mogelijke situatie.

U kiest precies de combinatie van technieken die u nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van verschillende filtratietechnieken voor het verwijderen van zand tot bacteriën, UV-desinfectiemethoden voor het afdoden van microbiologische verontreiniging of ontharding voor het verwijderen van opgeloste zouten. Zo ontwikkelen we samen een Smartcube die betrouwbaar is én efficiënt is in gebruik.

Meer over Jotem
Delen via:
  • Mobiele container
  • Flexibel inzetbaar

Leaflet Smartcube

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan. Dat is wat we doen.

De juiste machinedelen dienen te worden vervangen en de software moet goed worden geïnstalleerd. Als dit wordt gedaan is een retrofit over het algemeen kosten efficiënter dan de aanschaf van nieuwe machines.