Terug

Watermiracle+

Next-level zuiveringsinstallatie voor permanent of tijdelijk gebruik

Van drinkwater in afgelegen gebieden, tot hoogwaardig proceswater in de industrie, iedereen wil kunnen vertrouwen op veilig water. De Watermiracle+ is een next-level waterzuiveringssysteem dat dit mogelijk maakt. De installatie is flexibel inzetbaar en daarmee een uitkomst voor industriële bedrijven. Het voorziet organisaties van de gewenste kwaliteit proceswater, tot wel 20 m³/uur.

De Watermiracle+ maakt gebruik van verschillende inventieve membranen en gevalideerde-UV-desinfectie-unit om zelfs het meest vervuilde water terug te brengen tot veilig en bruikbaar (proces)water. Het systeem registreert automatisch de mate van vervuiling en reguleert hierop de doorstroming, behandeling en reiniging van het systeem. Hierdoor kunt u altijd vertrouwen op efficiënte waterbehandeling en bovenal veilig proceswater.

Efficiënte waterbehandeling, minimaal onderhoud

De Watermiracle+ is een gestandaardiseerde innovatieve (proces)​waterbehandelingsinstallatie, gebaseerd op smart engineering. Dat betekent dat het systeem het energieverbruik en de behandelintensiteit automatisch afstemt op de waterkwaliteit. Daarnaast herkent het vervuiling en voorkomt het verstoppingen door het spoelen van de membranen en (pre-)filter.

Het resultaat is een plug-and-play systeem dat eenvoudig is in het gebruik én nauwelijks onderhoud vraagt. Hierdoor is het een toegankelijke oplossing voor organisaties wereldwijd, op het gebied van drinkbaar en proceswater. Door de combinatie van membraanfiltratie en UV-desinfectie kunt u vertrouwen op veilig en bruikbaar water.

Meer over Jotem
Delen via:
  • Integratie in ieder productieproces
  • Makkelijk te onderhouden
  • Plug-and-play

Leaflet Watermiracle+

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan. Dat is wat we doen.

De juiste machinedelen dienen te worden vervangen en de software moet goed worden geïnstalleerd. Als dit wordt gedaan is een retrofit over het algemeen kosten efficiënter dan de aanschaf van nieuwe machines.