Onze Sectoren

Water is een natuurelement. Een eerste levensbehoefte. De doeleinden van water zijn legio. Iedere toepassing is anders. Bij watergebruik in de meest uiteenlopende bedrijfsprocessen is specialistische kennis onontbeerlijk. Jotem Waterbehandeling kent water. Wij zijn uw ketenpartner in waterbehandeling.

Een proces op niveau.

Industrie

Chemie tussen water en industrie

Waterbehandeling in de industrie is maatwerk. Geen waterstroom is gelijk. Jotem kent de processen en ontwerpt en levert specifieke waterbehandeling voor zuiver water. Waterbehandeling van proceswater, ketelwater, koelwater en afvalwater (hergebruik). Zo reduceert Jotem bedrijfskosten en risico’s. Wereldwijd. Al jarenlang.

Food

Bereid in alle zuiverheid

In de voedingsmiddelenindustrie geldt een zeer scherp kwaliteitsbeleid. De overheid controleert streng op correcte en veilige productieprocessen. Want voeding gaat direct de burger aan. Jotem kent de kwaliteitseisen en de productieprocessen. Onze innovatieve oplossingen voor waterbehandeling voorkomen problemen. Een proces op niveau.

Pharma

Puur voor lab en apparatuur

In ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, de farmaceutische industrie en laboratoria is gebruik van het juiste water een must. Onze experts kennen de gestelde watereisen, of het nu gaat om geleidbaarheid of bacteriologie. Zij werken nauw samen met wetenschappers en deskundige adviseurs en leveranciers. Zodat u met de juiste technieken het beste rendement behaalt.

Welzijn

Compact water solutions
Bekijk onze watermiracles

“Vari-source, Compact water solutions” heet de succesvolle jongste telg van Jotem. Onder deze noemer worden door Jotem, zelf ontwikkelde drinkwater units geproduceerd.
“Varisource” omdat uit vele soorten voedingswater drinkwater wordt gemaakt. Denk aan bron-rivier-meer- of zeewater. Van portable units tot complete waterfabriekjes in container. Inzet: 2e en 3e wereldlanden, bij rampen (overstromingen) of gewoonweg voor waterbottelarijen.

Technologieën

Zuiver. Puur. Ultrapuur.

Jotem vertaalt hoge eisen in sterke oplossingen.