Service & onderhoud

U wilt altijd kunnen vertrouwen op een vloeiend operationeel proces. Met een waterbehandelingsinstallatie die zorgt voor de juiste waterkwaliteit en optimaal presteert, zonder dat u er omkijken naar heeft. Zo’n proces maken wij mogelijk met specifiek en doelgericht onderhoud. En de no-nonsense service die daarbij hoort.

Alle S&O zorg uit handen

Voor ons telt alleen uw continuïteit. Een proces zonder ongeplande stilstand of onveilige situaties. Daarom heeft u bij Jotem aan één telefoontje voldoende, voor preventief onderhoud, correctief onderhoud, optimalisatieadvies én storingen. Wij beschikken over alle technische kennis om uw installaties optimaal te laten functioneren. Ongeacht het type of de leverancier. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

SNEL CONTACT?

24 uur per dag service

Uw proces, onze zorg

Service & onderhoud bij Jotem

  • Eén aanspreekpunt
  • Specialistische kennis van diverse merken en types
  • Specifiek en doelgericht onderhoud
  • Optimalisatie en procesverbetering
  • 24/7 beschikbaar bij storingen
  • Vervanging van slijtdelen
  • Levering van consumables

Onderhoud op maat

Onderhoud is maatwerk. Iedere organisatie is uniek. Met eigen ambities, prioriteiten en kwetsbaarheden. Door middel van FMECA analyses bepalen we samen wat in uw specifieke situatie de meest voordelige vorm van onderhoud is. U krijgt inzicht in gevolgen, benodigde spare parts, consumables en potentiële optimalisaties. Hierdoor ondersteunt het onderhoud uw bedrijfsvoering optimaal en schakelt u bovendien snel.

Haal meer uit uw proces

Wij willen dat u uw installatie optimaal kunt gebruiken. Kostenefficiënt, veilig en zonder frustrerende ongeplande stilstand. Dat doen we door de prestaties van de waterbehandelingsinstallatie continu online te monitoren. Met deze online data kunnen we onderhoud voorspellen, storingen voorkomen en u heel gericht adviseren over mogelijke verbeteringen. Op deze manier dragen we bij aan het verbeteren van uw primaire productieproces.

No-nonsense ondersteuning

Jotem staat voor specialistische kennis en innovatie. Vakkundige procestechnologen, monteurs en engineers met meer dan 55 jaar ervaring in waterbehandeling. Maar we staan ook voor nuchterheid en een no-nonsense mentaliteit. Dat betekent dat we niet werken met premium-contracten of VIP-deals, maar iedere opdrachtgever ondersteunen. Persoonlijk betrokken, met vertrouwde gezichten en voorspelbare kosten. Daar zijn we trots op.

Onderhoud op maat nodig?

Wilt u het maximale uit uw installaties halen? En vertrouwen op een onderhoudspartner die u volledig ondersteunt en strategisch meedenkt met uw organisatie? Wij staan voor u klaar. Neem contact op met onze Service & Onderhoudsafdeling en we vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.