Terug

Nanofiltratie

Oppervlaktewaterzuivering

Nanofiltratie als betrouwbare partner bij organische vervuiling en grotere ionen

Uw proces-, afval- of drinkwater moet vrij zijn van risicovolle vervuiling en potentieel schadelijke stoffen. Alleen dan creëert u optimale veiligheid voor u, uw klant en uw installaties. Nanofiltratie vormt hierin een krachtig wapen. Deze filtratiemethode verwijdert microbiologische vervuiling als bacteriën, virussen en algen, maar ook grotere ionen als calcium, magnesium of silica.

Met behulp van nanofiltratie is het mogelijk om oppervlaktewater of afvalwater te zuiveren tot veilig proces- of drinkbaar water. Het helpt water ontzouten, ontkleuren en ontdoen van (gevaarlijke) organische verontreiniging. Aan de hand van uw waterkwaliteit en specifieke behoeften bepalen we samen de juiste nanofiltratie technologie, of combinatie van technologieën. Recentelijk zijn holle vezel nanofiltratie membranen ontwikkeld, waar wij inmiddels ruime ervaring mee hebben opgedaan. Middels deze baanbrekende technologie, kan bijvoorbeeld uit oppervlaktewater in één stap drinkwater gemaakt worden.

Passende nanofiltratie installatie voor uw watervraagstuk

Bij Jotem kijken we verder dan techniek. We bieden u de beste waterbehandeling voor uw watervraagstuk. Of dat nu hergebruik is van afvalwater, het opwerken tot proceswater of het zuiveren van oppervlaktewater. We verdiepen ons in uw behandelingsproces en in een uitgebreid designproces komen we tot een nanofiltratie op maat.

We analyseren de huidige waterkwaliteit en de gewenste eindkwaliteit en zorgen op basis daarvan voor de juiste membranen en filtratietechnieken. Een combinatie die het maximale resultaat behaalt tegen het minimale energieverbruik. Daarnaast ondersteunen we u altijd volledig op het gebied van besturing, onderhoud en inbedrijfstelling.

Meer over Jotem
Delen via:
  • Zekerheid van veiligheid. Water zonder deeltjes, virussen, bacteriën, geur en kleur.
  • Deel ontzouting. Waar volledige ontzouting niet noodzakelijk is.
  • Optimale controle door uitlezen en doormelden van relevante parameters.
  • Sluitende interface tussen de diverse skids.

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan. Dat is wat we doen.

De juiste machinedelen dienen te worden vervangen en de software moet goed worden geïnstalleerd. Als dit wordt gedaan is een retrofit over het algemeen kosten efficiënter dan de aanschaf van nieuwe machines.