Terug

Ontijzering

Ontijzering van uw proceswater maakt het gebruik van nieuwe waterbronnen mogelijk.

De noodzaak van (drink)waterbesparing maakt nieuwe waterbronnen voor proceswater steeds interessanter. Zo kan bronwater een betaalbaar en verantwoord alternatief zijn. Maar het gebruik van bronwater kent belangrijke uitdagingen. Zo bevat het vaak ijzer en mangaan. Dat zorgt voor aanslag in leidingen en installaties, wat de kwaliteit van processen en de levensduur van installaties ernstig kan aantasten. Bovendien verschilt de samenstelling van bronwater per regio, waardoor een standaard oplossing onmogelijk te verkrijgen is.

Jotem water solutions staat u hierin bij. Wij ontwikkelen maatwerk-waterbehandelingsoplossingen die zorgen voor optimale ontijzering en ontmanganing van uw proceswater. We ontwikkelen een filtratiesysteem dat volledig is afgestemd op de samenstelling van uw water. Zo kunt u niet alleen vertrouwen op een goed resultaat, maar ook op de meest kostenefficiënte toepassing. We zijn een betrokken partner die meedenkt en optimalisatie van uw proces vooropstelt. Op die manier maken we het gebruik van alternatieve waterbronnen mogelijk en ondersteunen we efficiënt watergebruik.

Meer over Jotem
Delen via:
  • Veilig gebruik bronwater. Benut nieuwe waterbronnen voor uw processen.
  • Oplossingen op maat. Kostenefficiënte waterbehandeling voor uw situatie.
  • Innoveer uw proces. Efficiënter watergebruik, voor toekomstbestendige processen.

Altijd een oplossing die naadloos past in uw proces.

De verwijdering van ijzer en mangaan is essentieel om afzettingen in uw leidingwerk te voorkomen en te voorzien in de juiste kwaliteit van water. Hierdoor wordt stilstand voorkomen, en worden uw installaties minder belast. Ook kan hierdoor toekomstbestendig ondernomen worden, en kan er geanticipeerd worden op waterschaarste. En worden kosten beperkt, door efficiënt gebruik te maken van water en energie.

Dat betekent dat we niet met een one size fits all-solution komen, maar de beste oplossing realiseren voor uw situatie. We inventariseren uw behoeften, analyseren het aanwezige (bron)water en brengen de juiste technologie en dimensionering samen voor de meest kostenefficiënte én effectieve waterbehandeling. Zo profiteert u maximaal van onze expertise.