Terug

Ontijzering

Ontijzeringsinstallatie

Ontijzering van uw proceswater maakt het gebruik van nieuwe waterbronnen mogelijk

De noodzaak van (drink)waterbesparing maakt nieuwe waterbronnen voor proceswater steeds interessanter. Zo kan bronwater ontijzeren een betaalbaar en verantwoord alternatief zijn. Maar het gebruik van bronwater kent belangrijke uitdagingen. Zo bevat het vaak ijzer en mangaan. Dat zorgt voor aanslag in leidingen en installaties, wat de kwaliteit van processen en de levensduur van installaties ernstig kan aantasten. Bovendien verschilt de samenstelling van bronwater per regio, waardoor een standaard ontijzering oplossing onmogelijk te verkrijgen is.

Ontijzeringsinstallatie op maat

Jotem water solutions staat u hierin bij. Wij ontwikkelen maatwerk-waterbehandelingsoplossingen die zorgen voor optimale ontijzering en ontmanganing van uw proces-, grond,- en bronwater. We ontwikkelen een filtratiesysteem dat volledig is afgestemd op de samenstelling van uw water. Zo kunt u niet alleen vertrouwen op een goed resultaat door onze ontijzeringsinstallatie, maar ook op de meest kostenefficiënte toepassing. We zijn een betrokken partner die meedenkt en optimalisatie van uw proces vooropstelt. Op die manier maken we het gebruik van alternatieve waterbronnen mogelijk en ondersteunen we efficiënt watergebruik.

Meer over Jotem
Delen via:
  • Veilig gebruik van bronwater. Benut andere waterbronnen voor uw processen.
  • Oplossingen op maat. Kostenefficiënte waterbehandeling voor uw situatie.
  • Innoveer uw proces. Efficiënter watergebruik, voor toekomstbestendige processen.

Meer over Jotem

Leaflet downloaden

Altijd een oplossing die naadloos past in uw proces.

De verwijdering van ijzer en mangaan uit grondwater en bronwater is essentieel om afzettingen in uw leidingwerk te voorkomen en te voorzien in de juiste kwaliteit van water. Hierdoor wordt stilstand voorkomen, en worden uw installaties minder belast. Ook kan hierdoor toekomstbestendig ondernomen worden, en kan er geanticipeerd worden op waterschaarste. En worden kosten beperkt, door efficiënt gebruik te maken van water en energie.

Dat betekent dat we niet met een one size fits all-solution komen, maar de beste ontijzering oplossing realiseren voor uw situatie. We inventariseren uw behoeften, analyseren het aanwezige (bron)water en brengen de juiste technologie en dimensionering samen voor de meest kostenefficiënte én effectieve ontijzering. Zo profiteert u maximaal van onze expertise.