Terug

Advanced Oxidation Process

Een einde aan medicijnresten in afvalwater met Advanced Oxidation Process

Jaarlijks belandt er minimaal 140 ton medicijnresten in ons rioolwater. Dit is enorm schadelijk voor de natuur en veroorzaakt risico’s voor onze gezondheid. Zo kunnen hormoonresten invloed hebben op de voortplanting van dieren en kunnen bepaalde werkzame stoffen ongewenst hun weg vinden naar ons drinkwater. Om dit te voorkomen, kunt u gebruikmaken van het Advanced Oxidation Process (AOP) van Van Remmen UV Technology & Jotem water solutions voor uw afvalwater.

Een Advanced Oxidation Process zuivert uw afvalwater met een aantal chemische behandelmethoden. Dit verwijdert zowel organische microverontreinigingen, zoals medicijnresten en doodt de antibioticaresistente bacteriën af. Onze vakmensen kijken samen met u naar de waterkwaliteit, de wensen en behoeften en vertalen dit naar een AOP-installatie op maat. Daarbij ondersteunen we u van de eerste ontwerpen tot het onderhoud na inbedrijfstelling.

Samen met u naar de best passende AOP-installatie

Jotem is meer dan een leverancier van installaties. Wij zijn de regisseur van uw waterbehandelingsproces. Samen met u zorgen we ervoor dat uw afvalwater van de gewenste kwaliteit is, tegen de laagste kosten, op de meest duurzame manier. Daarvoor bieden we soms een gestandaardiseerde AOP-oplossing, maar soms is het belangrijk om van vooraf aan te beginnen.

Wanneer voor uw situatie nog geen passend Advanced Oxidation Process bestaat, ontwikkelen we samen met u een pilotinstallatie. Met behulp van onze waterkennis, slimme metingen en analyses optimaliseren we de installatie stap voor stap. Tot het precies is toegespitst op uw behandelingsproces. Onze Hydropilots draaien inmiddels overal ter wereld, waar ze complexe watervraagstukken oplossen en waterbehandeling wereldwijd innoveren. Dat maken we ook graag bij u mogelijk.

Meer over Jotem
Delen via:
  • Geen bromaatvorming. AOP voorkomt vorming van kankerverwekkend bromaat.
  • Optimale controle door uitlezen en doormelden van relevante parameters.
  • Veilig water. Verwijdert effectief risicovolle medicijnresten.

Meer over Jotem

Leaflet downloaden

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan. Dat is wat we doen.

De juiste machinedelen dienen te worden vervangen en de software moet goed worden geïnstalleerd. Als dit wordt gedaan is een retrofit over het algemeen kosten efficiënter dan de aanschaf van nieuwe machines.