Collectieve bedrijfssluiting

Op vrijdag 17 mei is Jotem Water Solutions gesloten. Uiteraard zijn wij 24/7 beschikbaar bij storingen.

+31 (0)851 050 777

Terug

Ontharding

Waterontharder installatie

Industriële waterontharder zorgt voor slim gebruik van diverse waterbronnen

Door gebruik te maken van waterstromen welke calcium- en magnesiumrijk zijn, zoals bronwater en drinkwater, groeien de risico’s op kalkaanslag in uw leidingwerk. Dit kan grote gevolgen hebben voor productieprocessen. Scaling veroorzaakt neerslag in cruciale onderdelen van uw installaties en zorgt hiermee voor een slechte doorstroming en een mindere warmteuitwisseling. Dat kan leiden tot mogelijke defecten en in het ergste geval kostbare stilstand.

Jotem water solutions helpt u deze risico’s voorkomen door uw proceswater te ontharden door middel van ionenwisseling. Dit doen wij met industriële waterontharders. We stemmen de gebruikte technologie af op de ingaande waterkwaliteit en de druk in uw leidingen. Zo zorgen we voor een op maat gemaakte waterontharder installatie waarmee u zeker bent van kalkvrij, bruikbaar proceswater. Met efficiëntere processen, lagere onderhoudskosten en langere levensduur van uw waterontharder installaties als gevolg.


De beste oplossing voor uw waterbehandelingsproces

Waterbehandeling is vakwerk. Uw water heeft een unieke samenstelling en uw organisatie heeft unieke processen. Wij vinden hierin de verbinding. Wij creëren een onthardingsinstallatie die is afgestemd op de juiste waterkwaliteit en het gewenste proces.

Dat betekent dat we altijd verder kijken dan de aangeboden technologie. We verdiepen ons in uw vraagstuk, uw situatie en uw productieprocessen. We denken mee over te gebruiken technologieën en beschikken over de expertise om met verschillende vormen van waterbehandeling uw proces vergaand te optimaliseren. Zo zijn we meer dan een leverancier. Zo zijn we de regisseur van uw optimale waterproces.

Meer over Jotem
Delen via:
  • Lage drukval. Door optimale dimensionering van het leidingwerk en besturingssysteem.
  • Gecontroleerd zoutverbruik. Deze wordt klantspecifiek berekend & bepaald.
  • Spoelwaterbesparing. Door iedere situatie telkens opnieuw te beoordelen.

Meer over Jotem

Leaflet downloaden

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan. Dat is wat we doen.

De juiste machinedelen dienen te worden vervangen en de software moet goed worden geïnstalleerd. Als dit wordt gedaan is een retrofit over het algemeen kosten efficiënter dan de aanschaf van nieuwe machines.