Terug

UV-desinfectie

UV-desinfectie voorkomt ziekteverwekkende stoffen in uw water

Bacteriën en andere microbiologische organismen gedijen goed in uw proces- of drinkwater en kunnen exponentieel toenemen. En dat brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. Jotem helpt u deze microbiologische sporen te verwijderen, met behulp van gerenommeerde UV-desinfectiesystemen van Van Remmen UV Technology.

Onze UV-desinfectiesystemen breken de microbiologische verontreiniging af met behulp van UV-straling. Een duurzaam proces, waar geen chemicaliën aan te pas komen. Op basis van uw specifieke waterkwaliteit installeren wij de optimale reactor, waarvan de effectiviteit continu wordt gemonitord. Hierdoor kunt u altijd vertrouwen op gedesinfecteerde waterstromen én optimaal energieverbruik.

Gevalideerde weg naar veilig water

U wilt de zekerheid van veilig water. Daarom werken wij uitsluitend met gevalideerde UV-desinfectiesystemen. Deze systemen bieden gegarandeerd de juiste hoeveelheid UV-straling voor uw waterkwaliteit, tegen het meest efficiënte energieverbruik. De UV reactor wordt gedimensioneerd op basis van de ingaande waterkwaliteit (transmissie).

We kijken echter verder dan UV-desinfectie. We willen zoveel mogelijk meerwaarde bieden met behulp van onze expertise. Daarom denken we met u mee over de optimale wateroplossing. We analyseren uw huidige installaties en adviseren over eventuele optimalisatiemogelijkheden. Daarnaast ondersteunen we u altijd volledig op het gebied van besturing, onderhoud en inbedrijfstelling.

Meer over Jotem
Delen via:
  • Optimale controle door uitlezen en doormelden van relevante parameters.
  • Geen chemieverbruik
  • Slimme UV-controller met besturingsmogelijkheden

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan. Dat is wat we doen.

De juiste machinedelen dienen te worden vervangen en de software moet goed worden geïnstalleerd. Als dit wordt gedaan is een retrofit over het algemeen kosten efficiënter dan de aanschaf van nieuwe machines.