Terug

Ultrafiltratie

Ultra filtratie als krachtig wapen tegen bacteriën en virussen

Proceswater, oppervlaktewater en drinkwater moet vrij zijn van risicovolle virussen of bacteriën als legionella, zodat uw water altijd veilig is voor u en uw klant. Die zekerheid creëert u met ultrafiltratie. Met ultrafiltratie halen we met behulp van membranen onopgeloste verontreinigingen, zoals algen, virussen en bacteriën, uit uw waterstroom.

De membranen worden automatisch chemisch gereinigd, zodat er geen verstoppingen ontstaan en uw ultrafiltratie installatie altijd optimaal blijft presteren. Jotem water solutions heeft jarenlange ervaring met ultrafiltratie voor de desinfectie van drinkwater, het bereiden van proceswater uit oppervlaktewater en als pre-filtratie bij omgekeerde osmose.

De beste ultrafiltratie voor uw watervraagstuk

Wij kijken verder dan techniek. We willen u de beste ultrafiltratie oplossing bieden voor uw watervraagstuk. Of dat nu hergebruik is van afvalwater voor uw bedrijf, of het creëren van drinkwater voor complete dorpen of wijken. Dat betekent dat we ons verdiepen in uw waterbehandelingsproces en in een uitgebreid designproces komen tot een ultrafiltratie op maat.

We analyseren de huidige waterkwaliteit, de gewenste eindkwaliteit en de beschikbare technologieën. Vervolgens ontwikkelen we een ultrafiltratie installatie die het maximale resultaat behaalt tegen het minimale energieverbruik. Zo maken we niet alleen uw water veiliger, maar ook uw processen een stukje duurzamer. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk waarde bieden aan uw organisatie.

Meer over Jotem
Delen via:
  • Zekerheid van veiligheid. Water zonder deeltjes, virussen en bacteriën.
  • Laag energieverbruik. Uitlezen van diverse parameters door slimme instrumenten.
  • Prefab montage. De installatie wordt op voorgemonteerd frame opgeleverd.

Meer over Jotem

Leaflet downloaden

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan. Dat is wat we doen.

De juiste machinedelen dienen te worden vervangen en de software moet goed worden geïnstalleerd. Als dit wordt gedaan is een retrofit over het algemeen kosten efficiënter dan de aanschaf van nieuwe machines.