Collectieve bedrijfssluiting

Op vrijdag 17 mei is Jotem Water Solutions gesloten. Uiteraard zijn wij 24/7 beschikbaar bij storingen.

+31 (0)851 050 777

Terug

Ontgassing

Ontgassing voorkomt zuurstofcorrosie in uw ketelbedrijf

Zuurstof en koolstofdioxide zijn onmisbaar op aarde, maar kunnen erg schadelijk zijn in productieprocessen. Deze gassen zorgen voor corrosie in leidingen en installaties, wat kan leiden tot storingen, correctief onderhoud of zelfs vervanging. Wij helpen u dit te voorkomen. Met thermische ontgassers die precies zijn afgestemd op uw behoeften, voor de meest kostenefficiënte oplossing.

We maken hierbij gebruik van thermische ontgassers en membraanontgassers, die te gebruiken zijn voor ontgassing van zowel warm alsook koud water. Op basis van de door u geschetste probleemstelling adviseren wij één van beide technieken. Jotem kan de (thermische)ontgasser turnkey leveren, inclusief de benodigde instrumenten, isolatie en zelfs ketelvoedingswaterpompen.

Meer dan alleen een technologieleverancier

Bij Jotem kijken we verder dan techniek. We ontwerpen een ontgasser voor uw situatie. We verdiepen ons in uw proces en stemmen temperatuur, druk, concentraties en gewenste mate van ontgassing op elkaar af. Zo bent u verzekerd van de meest efficiënte oplossing voor uw proces.

We gebruiken onze expertise om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Dat betekent uiteraard dat we niet alleen een gedegen ontgassingssysteem ontwerpen, maar ook dat we naast u staan als een betrokken partner. Wij denken met u mee en gelden als totaaloplosser in uw ketelhuis tot aan de ketel. Voor meerjarige instandhouding van uw ontgasser, is jaarlijks onderhoud door Jotem sterk aanbevolen.

Meer over Jotem
Delen via:
  • Ketelhuis specialist. Alle waterbehandeling voor uw stoomproductie. Alleen de ketel koopt u elders.
  • Optimale zuurstofverwijdering. Door sproei- of cascade ontgassing zijn O₂ waardes <10 ppb mogelijk.
  • Veelzijdig. Situatiespecifiek, zowel thermische- als membraanontgassing.

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan. Dat is wat we doen.

Met de slimme oplossingen van Jotem haalt u het maximale uit uw water. Toekomstgericht maatwerk welke precies aansluit bij uw wensen.