Terug

Ontgassing

Ontgassing voorkomt corrosie door schadelijke gassen in uw proceswater

Zuurstof en koolstofdioxide zijn onmisbaar op aarde, maar kunnen erg schadelijk zijn in productieprocessen. Deze gassen zorgen voor corrosie in leidingen en installaties, wat kan leiden tot storingen, correctief onderhoud of zelfs vervanging. Wij helpen u dit te voorkomen. Met thermische ontgassers die precies zijn afgestemd op uw behoeften, voor de meest kostenefficiënte oplossing.

We maken hierbij gebruik van thermische ontgassers en membraanontgassers, die te gebruiken zijn voor ontgassing van zowel warm alsook koud water. Deze duurzame methoden zijn vrij van chemicaliën en voorkomen de vorming van verstorende gassen. Door jarenlange ervaring vinden we de juiste oplossing voor uw proces, zodat u kunt vertrouwen op efficiënte waterbehandeling. En uiteraard op een optimaal gebruik van uw installaties.

Zorgeloos innoveren, met ondersteuning van Jotem

Bij Jotem kijken we verder dan techniek. We creëren de optimale vorm van ontgassing voor uw specifieke situatie. We verdiepen ons in uw organisatie en stemmen temperatuur, concentraties en gewenste mate van ontgassing op elkaar af. Zo bent u verzekerd van de meest kostenefficiënte oplossing voor uw proces.

We gebruiken onze expertise om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Dat betekent uiteraard dat we zorgen voor thermische ontgassers welke op een degelijke manier zijn geëngineerd, maar ook dat we naast u staan als een betrokken partner. Een partner die meedenkt en zorgt voor de juiste ondersteuningsconstructies, leidingwerk, montage en inbedrijfstelling.

Meer over Jotem
Delen via:
  • Ketelhuis specialist. Alle waterbehandeling voor uw stoomproductie. Alleen de ketel koopt u elders.
  • Optimale zuurstofverwijdering. Door sproei- of cascade ontgassing O2 waardes <10 ppb mogelijk.
  • Veelzijdig. Situatiespecifiek, zowel thermische- als membraanontgassing.

Meer over Jotem

Leaflet downloaden

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan. Dat is wat we doen.

De juiste machinedelen dienen te worden vervangen en de software moet goed worden geïnstalleerd. Als dit wordt gedaan is een retrofit over het algemeen kosten efficiënter dan de aanschaf van nieuwe machines.