Terug

Demineralisatie

Demineraliseren

Vakkundige demineraliseren van water verzekerd u van (ultra) puur water

Bij veel kritische processen kan de kleinste verontreiniging grote risico’s met zich meebrengen. Denk aan slijtage of aantasting van kostbare installaties, of zelfs gezondheidsrisico’s voor mensen bij farmaceutische toepassingen. Met ultra puur water worden die risico’s voorkomen. Wij zorgen voor ultra puur water met vakkundige demineralisatie van uw waterstromen.

Bij demineralisatie ontdoen we uw water van alle mogelijke verontreiniging. Hiervoor gebruiken we conventionele technieken zoals ionenwisselaars, of moderne technieken zoals elektrodeionisatie. De keuze in technologie is afhankelijk van uw behoeften en gewenste eindkwaliteit. We bieden hierin altijd een oplossing op maat en ondersteuning in de volledige implementatie.

Optimale demineralisatie creëer je stap voor stap

Voor optimale demineralisatie bestaat geen standaardoplossing. De kwaliteit van water verschilt per plek en de gewenste eindkwaliteit hangt af van uw organisatie. Daarom is Jotem meer dan een technologisch leverancier. Wij zijn een partner die zich verdiept in uw vraagstuk, uw processen en een oplossing op maat creëert.

We analyseren de waterkwaliteit en inventariseren uw wensen en behoeften op het gebied van eindkwaliteit, duurzaamheid, werkwijze en kosten. Van daaruit ontwikkelen we een demineralisatie installatie waarin we de juiste technologieën samenbrengen. De technologieën die uw gewenste eindresultaat bereiken, op de meest duurzame en kostenefficiënte manier. Zo creëren we een waterproces met meerwaarde.

Meer over Jotem
Delen via:
  • Procesafhankelijke ontzouting. Door toepassing van membranen alsook ionenwisselaars.
  • Puur water. Vrijwel volledige ontzouting tot 99%.
  • Ultra puur water voor ziekenhuizen en laboratoria. Conform de vereiste richtlijnen.

Meer over Jotem

Leaflet downloaden

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan. Dat is wat we doen.

De juiste machinedelen dienen te worden vervangen en de software moet goed worden geïnstalleerd. Als dit wordt gedaan is een retrofit over het algemeen kosten efficiënter dan de aanschaf van nieuwe machines.