Terug

Delta waterontharders (huishoudelijk)

Delta waterontharders (huishoudelijk)

De Delta waterontharders werken zonder stroom, zijn geschikt voor elke woning en beschikken over de kleinste afmetingen. De meest duurzame waterontharders op de markt! Huishoudelijke apparaten vragen om kalkvrij water, men wil zijn glazen douchewand kristalhelder houden en de kleur van zijn kleding behouden. Kalkaanslag is definitief verleden tijd met de stroomloze Delta waterontharders.

Zacht water zorgt voor meer gemak en minder kosten en dat ook nog eens met het meest compacte toestel, zonder elektriciteit. Voor het 100% duurzaam verwijderen van kalk.

Praktisch, compact & duurzaam. Een wereld van verschil.

De Delta waterontharders gebruiken geen elektriciteit en regenereren volledig op het volume doorstroomde water. Bovendien gebruiken deze modellen slechts maximaal 1/3 van de gebruikelijke hoeveelheid zout voor het spoelproces.

Ook het waterverbruik tijdens de regeneratie is slechts 1/5 van het verbruik van overige modellen. Hiermee zijn de Delta waterontharders de meest duurzame en compacte toestellen op de markt. Daarnaast levert het gebruik van al onze waterontharders een flinke kostenbesparing op!


Delen via:
  • Uiterst compacte afmetingen gecombineerd met een grote capaciteit: 1500 – 2600 liter/uur
  • Geen kalkaanslag. Blijvend nieuw uiterlijk van douches & kranen, én behoud van apparatuur.
  • Kostenbesparend. Flinke besparing op wasmiddel en lagere energiekosten.

Neem contact met ons op

Daan Draaijer

Daan Draaijer

Advies & Verkoop

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan & wat we doen.