Terug

Totaalleverancier van waterinstallaties

De juiste waterinstallatie(s) voor het vraagstuk

Met de waterbehandelingsoplossingen van Jotem Hydro Profs haalt u als installateur het maximale uit het water van uw klant. We zijn de fabrikant alsook leverancier van diverse bronwatersystemen, UV-desinfectie systemen en omgekeerde osmose installaties. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor een combinatie van verschillende waterbehandelingstechnologieën.

Door de jarenlange ervaring van Jotem in de waterbehandelingsmarkt, haalt Hydro Profs hier de nodige voordelen uit. Hierdoor schakelen we snel, adviseren we over de juiste (combinatie van) waterbehandelingstechnieken en kunt u gebruik maken van onze Service-& Onderhoudsdienst.

Maatwerk, klantspecifiek & ontzorging. Voor de vakman.

Wij adviseren de meest passende oplossing voor uw (eind)klant. Een installatie die zorgt voor de juiste waterkwaliteit en naadloos aansluit op de klantwensen maar ook het toepassingsgebied.

Jotem Hydro Profs is de partner die u van begin tot eind ondersteunt. Zo heeft u en uw (eind)klant de zekerheid van optimaal watergebruik en een efficiënt proces. Nu en in de toekomst.

Delen via:
  • Ontzorging. Als waterspecialist denken wij met u mee in de juiste scope.
  • Diverse technologieën. Van bronwater & UV-desinfectie tot en met omgekeerde osmose.

Neem contact met ons op

Daan Draaijer

Daan Draaijer

Advies & Verkoop

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan & wat we doen.