Collectieve bedrijfssluiting

Op vrijdag 17 mei is Jotem Water Solutions gesloten. Uiteraard zijn wij 24/7 beschikbaar bij storingen.

+31 (0)851 050 777

Terug

Membraanfiltratie

Membraanfiltratie geeft zekerheid van 100% zuiver water

Wanneer uw proces vraagt om 100% zuiver water, dan wilt u 100% zekerheid. Zekerheid dat uw proceswater vrij is van gevaarlijke of verstorende bestandsdelen als algen, virussen, bacteriën, maar ook opgeloste zouten of andere microverontreinigingen Alleen op die manier kunt u vertrouwen op een veilig productieproces, een hoogwaardig eindproduct en efficiënt gebruik van energie en membraanfiltratie installaties.

Zekerheid creëren met membraanfiltratie

Jotem water solutions helpt u deze zekerheid te creëren met membraanfiltratie. Aan de hand van de waterkwaliteit en uw specifieke behoeften bepalen we de juiste technologie voor uw organisatie. Zo kunt u gebruikmaken van microfiltratie (MF), ultrafiltratie (UF), nanofiltratie (NF) of omgekeerde osmose (RO) voor het verwijderen van onopgeloste stoffen, kwalijke zouten en mineralen uit water. Het omgekeerde kan echter ook. Met behulp van membraanfiltratie ontdoet u kostbare vloeistoffen van water, waardoor deze hergebruikt kunnen worden.

Van hieruit creëren we een technologisch ontwerp, dat precies aansluit bij uw wensen en processen. Of het nu gaat om een gestandaardiseerde containerised installatie die u razendsnel in bedrijf stelt, of een maatwerkinstallatie die naadloos past binnen uw productieproces. We zorgen uiteraard ook voor de juiste ondersteuningsconstructies, leidingen, montage en inbedrijfstelling.

Delen via:
  • Optimale controle door uitlezen en doormelden van relevante parameters.
  • Gestandaardiseerd én maatwerkoplossingen. De juiste keuze voor uw specifieke situatie.
  • Realtime monitoring. Wij bewaken uw proces.

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan. Dat is wat we doen.

De juiste machinedelen dienen te worden vervangen en de software moet goed worden geïnstalleerd. Als dit wordt gedaan is een retrofit over het algemeen kosten efficiënter dan de aanschaf van nieuwe machines.