Terug

Power up your Poop

Standalone afvalwaterzuivering voor de meest onherbergzame plekken

Defensie wilde de milieufootprint tijdens missies grondig verkleinen. Bijvoorbeeld door minder slib te lozen en 80% minder water te gebruiken. Jotem water solutions ontwikkelde hiervoor de Hydropilot Power up your Poop-installatie. Met dit geraffineerde waterzuiveringssysteem wordt afvalwater gezuiverd tot bruikbaar water.

Power up your Poop bezit een reactor met miljoenen microben en een membraan in het hart van de installatie. Afvalwater gaat de reactor in, de microben zuiveren de vloeistof en het water dat eruit komt is schoon genoeg om toiletten mee door te spoelen of voertuigen af te spuiten. De installatie is gebouwd op maximale milieu-efficiëntie en robuustheid voor onherbergzame gebieden en militaire operaties.

Samen werken aan veelbelovende innovatie

Power up your Poop is een grote stap in de ontwikkeling van flexibel inzetbare en duurzame sanitaire oplossingen. Oplossingen die overal ter wereld van grote waarde kunnen zijn. Door de intensieve samenwerking met Defensie en onze partners bij de Genisten leerden we veel van dit proces. En door intensieve monitoring werken we continu aan verbetering van de unit.

Deze kennis gebruiken we om vergelijkbare oplossingen te ontwikkelen voor uw organisatie. Standalone afvalwaterzuivering waar en wanneer u die nodig heeft. Wat de omstandigheden ook zijn. Dat doen we als betrokken partner, die samen met u meer wil bereiken en innoveren. En die u altijd volledig ondersteunt op het gebied van besturing, onderhoud en inbedrijfstelling.

Meer over Jotem
Delen via:
  • Standalone. Plug-and-play oplossing voor grijswaterbehandeling.
  • Compleet en mobiel. Volledig gemonteerd in geïsoleerde & geconditioneerde 20ft-container.
  • Geavanceerd grijswatersysteem. High-end oplossing maar eenvoudig te bedienen.

Meer over Jotem

Leaflet downloaden

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan. Dat is wat we doen.

De juiste machinedelen dienen te worden vervangen en de software moet goed worden geïnstalleerd. Als dit wordt gedaan is een retrofit over het algemeen kosten efficiënter dan de aanschaf van nieuwe machines.