Terug

4″-RO-pilot voor Vitens

Betrouwbaar drinkwater is een basisrecht voor ieder mens. Daar gaat vaak een uitgebreid zuiveringsproces aan vooraf, waarin enorme efficiëntiewinsten zijn te behalen. Met de juiste materialen en de juiste technologie. Wij hielpen Vitens met onze 4″-RO-pilotinstallatie en pilotsoftware om te onderzoeken hoe zij hun installaties kunnen optimaliseren. Voor een betere en betrouwbaardere waterbehandeling.

Delen via:

4″-RO-pilot voor betere & betrouwbaardere waterbehandeling

We boden Vitens een flexibel te verplaatsen testinstallatie voor recovery-optimalisatie van praktijkinstallaties, membraanvergelijkingstesten en spiking-experimenten. Doordat we daarbij gebruikmaakten van onze pilotbesturing én datalogging, is de installatie grotendeels geautomatiseerd. De operator kan prestaties en data op afstand analyseren en monitoren, en de installatie aansturen. Met een kostbare tijdsbesparing als gevolg.

Delen via:
  • Klantspecifiek ontwerp
  • Mobiele (verrijdbare) unit
  • Transporthoezen
  • Uitvoering voor retentiemetingen op organische microverontreinigingen
  • Datavisualisatie en -trending

Meer over Jotem

Leaflet downloaden
Of wilt u een oplossing voor uw vraagstuk? We denken graag met u mee. Laat u informeren voor een waterinstallatie op maat!

Meer weten over onze Hydro Pilots?

Of wilt u een oplossing voor uw vraagstuk? We denken graag met u mee. Laat u informeren voor een waterinstallatie op maat!

Neem contact met ons op

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan & wat we doen.