Terug

Over Jotem

Werken aan slimmer watergebruik. Door oplossingen met impact.

De tijd dat we altijd beschikten over voldoende betaalbaar en bruikbaar water is voorbij. Toenemende schaarste en groeiende milieuproblematiek maken het benutten van iedere druppel belangrijker dan ooit. Dat vraagt innovatie van waterbehandeling binnen bedrijven en industrieën. En die innovatie, daar leven we voor.

Delen via:

Slimmere wateroplossingen

Wij helpen met een team van specialisten organisaties hun watervraagstuk beter, slimmer en efficiënter in te richten. Om watergebruik te beperken of minder water te lozen. Om de watervoorziening circulair te maken en energiezuiniger te behandelen. En om te voldoen aan alle wet- en regelgeving, hoe snel die ook verandert. Dat doen we door duurzame waterbehandelingsoplossingen op maat te ontwikkelen. Vanuit passie voor watertechnologie en een ontembare drang om de wereld verder te brengen.

Meer dan een quick fix

Onze oplossingen gaan verder dan het bieden van een quick fix. We verdiepen ons in uw vraagstuk, uw productieprocessen, uw belangen en uw ambities en creëren een waterbehandelingsproces dat het maximale resultaat bereikt. Of dat nu een standaardoplossing vraagt, een maatwerkinstallatie of zelfs een pilotinstallatie waarvan de technologie nog moet worden bewezen. We geven uw optimale proces vorm, van A tot Z. Zo creëren we geen kortetermijnoplossingen, maar toekomstbestendige wateroplossingen waarmee we organisaties echt verder helpen.

Delen via:

Meer over Jotem

Leaflet downloaden
Wil jij bijdragen aan slimmere wateroplossingen en het verschil maken voor opdrachtgevers? Ontdek onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Werken bij Jotem? Bekijk onze vacatures!

Wil jij bijdragen aan slimmere wateroplossingen en het verschil maken voor opdrachtgevers? Ontdek onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Bekijk onze vacatures

Neem contact met ons op

Carlo Kroeze

Carlo Kroeze

Directeur Operations

Betrokken regisseur

De kracht van Jotem is de combinatie van verschillende disciplines in één bedrijf, die elkaar uitdagen en versterken. Bevlogen vakmensen, die gedreven worden door nieuwsgierigheid. Van procestechnologen tot werktuigbouwkundig ingenieurs. Dat maakt ons al meer dan 57 jaar één aanspreekpunt voor alle watervraagstukken. Geen leverancier, maar een betrokken regisseur die luistert, meedenkt, adviseert en zorgen uit handen neemt. En die van begin tot eind uw sparringpartner is.

Het verschil maken

Door steeds verder te denken, nieuwsgierig te zijn en continu te willen verbeteren, zijn we in staat om het verschil te maken. Voor uw organisatie en de wereld om ons heen. We ontwikkelden innovatieve systemen die industrieprocessen rendabeler maakten, waterstress of veilig drinkbaar water brachten op plekken waar dat onmogelijk leek. Die impact drijft ons om te blijven innoveren. Want alleen zo brengen we de wereld verder.