Wateroplossingen op maat.

Een antwoord op ieder vraagstuk. Nu en straks.

Water is onmisbaar voor iedere organisatie. Als drinkwater, proceswater, afvalwater of koelwater. Maar water wordt schaarser, de samenstelling verandert en de wetgeving verscherpt. Dat leidt tot ingewikkelde vraagstukken bij bedrijven en industrieën. Op die momenten staat Jotem voor u klaar. Wij bieden duurzame maatwerkwaterbehandelingsoplossingen voor iedere uitdaging, zodat u altijd het maximale uit uw water haalt.

Delen via:

Hydro Products

Op locaties waar (tijdelijk) geen toegang is tot veilig drinkwater of waar een verantwoorde afvoer van afvalwater onmogelijk is biedt Jotem Hydro products. Van kleine mobiele units tot containerised units en meer. Deze schaalbare, plug-and-play waterzuiveringen zijn binnen één dag te gebruiken voor de productie van drinkbaar water uit natuurlijke bronnen, het zuiveren van afvalwater of als noodvoorziening bij gestagneerde watertoevoer. Daardoor zijn onze Hydro products van grote waarde bij storingen, rampen of in onherbergzame gebieden. Ze werken snel, eenvoudig en energie-efficiënt.

Oplossingen

Effluent reuse solutions

Om afvalwater veilig te hergebruiken of te lozen, is goede zuivering noodzakelijk. Jotem ontwikkelt Effluent Reuse Solutions om afvalwater te ontdoen van schadelijke stoffen als medicijnresten of microbiologische verontreiniging. We ontwikkelen mobiele installaties die lokale waterzuivering relatief eenvoudig en betaalbaar maken. Op die manier kan afvalwater overal ter wereld veilig worden hergebruikt of afgevoerd.

De specialisten van Jotem Water Solutions vinden een oplossing voor ieder watervraagstuk. Kostenefficiënt, duurzaam en volledig op maat!

Welk watervraagstuk heeft uw organisatie?

De specialisten van Jotem Water Solutions vinden een oplossing voor ieder watervraagstuk. Kostenefficiënt, duurzaam en volledig op maat!

Over Jotem

Neem contact met ons op

Daan Draaijer

Daan Draaijer

Advies & Verkoop

Gerrit Dommerholt

Gerrit Dommerholt

Advies & Verkoop

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan. Dat is wat we doen.