Wateroplossingen op maat.

Een antwoord op ieder vraagstuk. Nu en in de toekomst.

Water is onmisbaar voor iedere organisatie. Als drinkwater, proceswater, afvalwater of koelwater. Maar water wordt schaarser, de samenstelling verandert en de wetgeving verscherpt. Dat leidt tot ingewikkelde vraagstukken bij bedrijven en industrieën. Op die momenten staat Jotem voor u klaar. Wij bieden duurzame maatwerkoplossingen voor ieder specifiek watervraagstuk, zodat u altijd het maximale uit uw water haalt.

Delen via:

Hydro Products

Op locaties waar (tijdelijk) geen toegang is tot veilig drinkwater of waar een verantwoorde afvoer van afvalwater onmogelijk is, biedt Jotem Hydro Products. Van kleine mobiele units tot compleet geconditioneerde containers en meer. Deze schaalbare, plug-and-play waterbehandelingsinstallaties zijn binnen één dag te gebruiken voor de productie van drinkbaar water uit natuurlijke bronnen, het zuiveren van afvalwater of als noodvoorziening bij gestagneerde watertoevoer. Daardoor zijn onze Hydro Products van grote waarde bij storingen, rampen of in onherbergzame gebieden. Ze werken snel, eenvoudig en energie-efficiënt.

Oplossingen

Process Water Solutions

Groeiende drinkwaterschaarste vraagt om het gebruik van alternatieve waterbronnen in de industrie, zoals bronwater of afvalwater. Om dit mogelijk te maken, ontwerpt en levert Jotem hoogwaardige technologische oplossingen. Deze Process Water Solutions beschermen leidingen en machines tegen schadelijke stoffen, welke onder andere corrosie veroorzaken. Daarnaast bent u verzekerd van proceswater vrij van virussen en bacteriën. Op die manier zijn uw processen minder afhankelijk van één waterbron, vermindert de druk op de drinkwatervoorziening en maakt u efficiënter gebruik van water.

Effluent reuse solutions

Voor het veilig hergebruik van afvalwater of het lozen hiervan, is goede zuivering noodzakelijk. Jotem ontwikkelt onder de naam Effluent Reuse Solutions installaties om afvalwater te ontdoen van schadelijke stoffen als medicijnresten en microbiologische verontreiniging. We bouwen mobiele installaties die lokale afvalwaterzuivering relatief eenvoudig en betaalbaar maken. Op die manier kan afvalwater overal ter wereld veilig worden hergebruikt en worden afgevoerd.

De specialisten van Jotem Water Solutions vinden een oplossing voor ieder watervraagstuk. Kostenefficiënt, duurzaam en volledig op maat!

Welk watervraagstuk heeft uw organisatie?

De specialisten van Jotem Water Solutions vinden een oplossing voor ieder watervraagstuk. Kostenefficiënt, duurzaam en volledig op maat!

Over Jotem

Neem contact met ons op

Gerrit Dommerholt

Gerrit Dommerholt

Advies & Verkoop

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan. Dat is wat we doen.

Met de waterbehandeling oplossingen van Jotem haalt u het maximale uit uw water. Met onze toekomstgerichte maatwerkoplossingen die precies aansluiten bij uw wensen.