Collectieve bedrijfssluiting

Op vrijdag 17 mei is Jotem Water Solutions gesloten. Uiteraard zijn wij 24/7 beschikbaar bij storingen.

+31 (0)851 050 777

Terug

Zeewaardige multimediafilters

Drinkwater is nog altijd geen vanzelfsprekendheid op veel plekken in de wereld. Zeker op plekken waar zoet water moeilijk bereikbaar is. Daarom onderzoekt de King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) in Thuwal, Saoedie-Arabië, hoe zeewater zo betrouwbaar en efficiënt mogelijk kan worden bewerkt tot drinkwater van hoogwaardige kwaliteit. Wij helpen hen hierbij. Met een zeewaardige, betrouwbare pilotinstallatie voor langetermijnexperimenten die laagdrempelig is in gebruik.

Delen via:

Zeewaardige multimediafilters

Het onderzoek van KAUST richt zich meestal op het effect van voorbehandeld water op de prestaties van omgekeerde osmose. Daarbij zijn een aantal dingen essentieel: betrouwbare filtratie voor weken of zelfs maanden en een besturingssysteem dat laagdrempelig is. Met onze pilotfaciliteit beschikt men nu over zeewaardige mediafilters en onze in-house ontwikkelde ASMBLR-software, waarbij de prestaties continu worden gestuurd en gemonitord op afstand. Bovendien is de besturing intuïtief, waardoor ook onervaren studenten de installatie op een goede manier kunnen gebruiken. Hierdoor hebben we de universiteit een oplossing op maat kunnen bieden en dragen we bij aan efficiëntere drinkwaterproductie wereldwijd.

Delen via:
  • Remote oplossing voor besturing & softwareoptimalisaties
  • Upgraden bestaande KAUST UF & RO-installatie
  • Zeewaardige multimediafilters
  • Inbedrijfstelling en training op locatie
  • Continue en geregelde capaciteit 2-8 m³/h
Of wilt u een oplossing voor uw vraagstuk? We denken graag met u mee. Laat u informeren voor een waterinstallatie op maat!

Meer weten over onze Hydro Pilots?

Of wilt u een oplossing voor uw vraagstuk? We denken graag met u mee. Laat u informeren voor een waterinstallatie op maat!

Neem contact met ons op

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan & wat we doen.