Terug

De kracht van de nieuwste ontijzeringstechniek

Hoe groter hoe beter geldt niet voor ontijzeringsinstallaties. Een van onze opdrachtgevers kampte met een gedateerde en onnodig grote (overgedimensioneerde) installatie, die te veel energie verbruikte en te veel gebruikskosten veroorzaakte. Wij ontwikkelden een kleiner model, ter grootte van een 20ft-container, dat gebruikmaakt van de modernste technieken.

Delen via:

Containerized ontijzeringspilot

Hoe het werkte? We ontwikkelden een volledig ontijzeringssysteem en monitorden en analyseerden continu de prestaties. Daarnaast lieten we de eindklant monsters nemen en analyseren. Zo ontstond een helder beeld van het proces, waarop we de optimaal effici├źnte inrichting konden vormgeven. Het resultaat? De ontijzeringsinstallatie kon 25% kleiner, zonder op kwaliteit in te leveren . Met enorme energiebesparingen en besparingen op grote stalen filtertanks.

Delen via:
  • Full-service begeleiding Jotem Hydropilots
  • Wekelijkse monitoring
  • Plug-and-play bediening
  • Smart en intu├»tieve besturing
  • Remote control (webbrowser/Android/iOS)
Of wilt u een oplossing voor uw vraagstuk? We denken graag met u mee. Laat u informeren voor een waterinstallatie op maat!

Meer weten over onze Hydro Pilots?

Of wilt u een oplossing voor uw vraagstuk? We denken graag met u mee. Laat u informeren voor een waterinstallatie op maat!

Neem contact met ons op

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan & wat we doen.