Terug

Effectief afvalwaterhergebruik

Meer dan ooit moet elke druppel water optimaal worden benut. Daarom is waterhergebruik een enorm belangrijke techniek voor een duurzame toekomst. Met deze reuse pilotinstallatie voor hergebruik van water laten we met slimme technologie zien dat we water met diverse vervuilingen kunnen opwaarderen tot bruikbaar materiaal.

Delen via:

Zandfiltratie, ultrafiltratie en omgekeerde osmose voor bewezen hergebruik van water

Onze pilotinstallatie werkt als volgt. Het is een container die verschillende waterhergebruiktechnologieƫn combineert: zandfiltratie, ultrafiltratie en reverse osmosis. Deze systemen zorgen voor een optimale voorbehandeling en de omgekeerde-osmose-unit werkt het water op tot hoogwaardig proceswater voor hergebruik. Dankzij verregaande automatisering en slimme software anticipeert het systeem zelf op veranderende waterkwaliteit. Zo heb je de zekerheid van optimale borging van waterbehandeling en ligt de weg naar succesvol hergebruik van afvalwater open.

Delen via:
  • Remote control (webbrowser/Android/iOS)
  • Logging & datatrending
  • Plug-and-play bediening
  • Semiautomatische chemische reiniging
  • Hydraulische reiniging
  • Dead-end ultrafiltratie
Of wilt u een oplossing voor uw vraagstuk? We denken graag met u mee. Laat u informeren voor een waterinstallatie op maat!

Meer weten over onze Hydro Pilots?

Of wilt u een oplossing voor uw vraagstuk? We denken graag met u mee. Laat u informeren voor een waterinstallatie op maat!

Neem contact met ons op

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan & wat we doen.