Terug

8″-RO-pilot voor Vitens

Iedereen wil de zekerheid van veilig en betrouwbaar drinkwater. Altijd en overal. Dat vraagt ingenieuze zuiveringsprocessen, waarbij niet alleen betrouwbaarheid maar ook kostenefficiëntie van enorm belang is. Vitens zoekt daarin continu naar verbeteringen en optimalisatiemogelijkheden. Wij hielpen hen daarbij, met de 8″-RO-pilotinstallatie van ingangscontrole spiralwound membraanelementen, individuele membraan(reinigings)testen en spoeltesten in combinatie met zogenoemde champagnespoelingen.

Delen via:

8″-RO-pilot voor ingenieuze zuiveringsprocessen

Met de pilotinstallatie onderzoekt Vitens verschillende manieren om hun waterzuiveringsinstallaties zo efficiënt mogelijk te gebruiken en te reinigen. Immers: hoe efficiënter de reiniging, hoe minder onderbreking van het zuiveringsproces. Met lagere kosten als gevolg. Wij hielpen hen met een flexibel verrijdbare 8″‑RO‑installatie, voorzien van ASMBLR-besturing met verschillende mogelijkheden voor datalogging en ‑analyse. Hierdoor kan de operator de installatie op afstand monitoren en aansturen, waardoor hij veel tijd bespaart. Dankzij deze automatisering wordt het zuiveringsproces efficiënter, robuuster en betrouwbaarder.

Delen via:
  • Klantspecifiek ontwerp
  • Smart en intuïtieve besturing
  • Mobiele (verrijdbare) unit
  • Transporthoezen
  • Flexibele slangen en pvc-leidingwerk
Of wilt u een oplossing voor uw vraagstuk? We denken graag met u mee. Laat u informeren voor een waterinstallatie op maat!

Meer weten over onze Hydro Pilots?

Of wilt u een oplossing voor uw vraagstuk? We denken graag met u mee. Laat u informeren voor een waterinstallatie op maat!

Neem contact met ons op

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan & wat we doen.