Terug

Containerized effluent reuse pilot

Hoe schaarser water wordt, hoe belangrijker hergebruik van water is. Daarom werken we aan technologische middelen die verontreinigd water zuiveren tot bruikbaar of zelfs drinkbaar water. Dat deden we bijvoorbeeld met deze containerised effluent reuse pilot, waarbij we met ultrafiltratie en omgekeerde osmose (RO) verschillende waterstromen zuiveren.

Delen via:

Pilot voor hergebruik van diverse waterstromen

Hoe het werkt? Onze pilotinstallatie is gemaakt om effici├źnt in te spelen op veranderende waterkwaliteit. Door datalogging en -trending en innovatieve software wordt het zuiveringsproces continu gemonitord en bijgestuurd op de aanwezige waterkwaliteit. Daarnaast zorgt de installatie voor volautomatische reinigingsmogelijkheden. Zo heb je een plug-and-play systeem dat je eenvoudig op allerlei locaties plaatst, maar waarmee je altijd de zekerheid van optimaal behandeld water hebt.

Delen via:
  • Mogelijkheid om alleen ultrafiltratie te bedrijven
  • RO uitrusten met een andere voorbehandelingstechnologie
  • Diverse & veilige doseermogelijkheden
  • Ge├»soleerde & geconditioneerde 40ft-container
  • Remote control (webbrowser/Android/iOS)
Of wilt u een oplossing voor uw vraagstuk? We denken graag met u mee. Laat u informeren voor een waterinstallatie op maat!

Meer weten over onze Hydro Pilots?

Of wilt u een oplossing voor uw vraagstuk? We denken graag met u mee. Laat u informeren voor een waterinstallatie op maat!

Neem contact met ons op

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan & wat we doen.