Terug

Delta waterontharders (utiliteit & industrieel)

Delta waterontharders (utiliteit & industrieel)

De Delta Ontario waterontharders zijn ideaal voor toepassingen waarbij extreem hoge piekcapaciteiten voorkomen. Daarom is de Ontario lijn uitermate geschikt voor sportaccommodaties, horeca, ­grootkeukens, ­buurtcentra, hotels, appartementsgebouwen, campings en autowasstraten. Daarbij levert het gebruik van onthard water ook een aanzienlijke besparing op de onderhoudskosten.

De levensduur van uw apparatuur en sanitair neemt toe. Door meerdere duplex Delta Ontario waterontharders parallel te plaatsen kan men een oneindig grote capaciteit opbouwen afhankelijk van de beoogde capaciteit.

Modulair, klantspecifiek & duurzaam. Een wereld van verschil.

Om grotere hoeveelheden water te ontharden maakt Delta waterontharders gebruik van een duplex systeem met grotere harsflessen. De Delta Ontario beschikt over harsflessen met elk 12 liter hars.

Ook het waterverbruik tijdens de regeneratie is slechts 1/5 van het verbruik van overige modellen. Hiermee zijn de Delta waterontharders de meest duurzame en compacte toestellen op de markt. Daarnaast levert het gebruik van al onze waterontharders een flinke kostenbesparing op!


Delen via:
  • Modulair uitbreidbaar. Geschikt voor een dagelijks waterverbruik van 12 m3 tot 72 m3.
  • Brede toepassing. Van horeca en campings tot & met sportcentra en appartementencomplexen.

Neem contact met ons op

Daan Draaijer

Daan Draaijer

Advies & Verkoop

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan & wat we doen.