Collectieve bedrijfssluiting

Op vrijdag 17 mei is Jotem Water Solutions gesloten. Uiteraard zijn wij 24/7 beschikbaar bij storingen.

+31 (0)851 050 777

Terug

WaterMiracle

Veilig drinkbaar water in noodsituaties en afgelegen gebieden met de WaterMiracle

Toegang tot veilig drinkwater is helaas op te veel plekken nog niet vanzelfsprekend. In het bijzonder op afgelegen locaties in ontwikkelingslanden, conflictgebieden en gebieden die getroffen zijn door (natuur)rampen. De gevolgen zijn schrijnend en onacceptabel. Daarom ontwikkelden wij de Watermiracle, waarmee we overal ter wereld veilig drinkbaar water bereikbaar maken.

De Watermiracle is een decentrale waterbehandelingsinstallatie die water uit vijvers, rivieren en meren omzet in veilig water dat voldoet aan de WHO-norm. Met een maximale zuiveringscapaciteit van zo’n 3 m³ per uur kan het meer dan 6000 huishoudens dagelijks van schoon en veilig drinkwater voorzien. En doordat de Watermiracle makkelijk verplaatsbaar is kan hij op de meest afgelegen plekken worden gebruikt.

Snel inzetbaar, zonder specialistische kennis

De Watermiracle werd ontwikkeld door waterexperts, met veel kennis van verschillende watervraagstukken. Het resultaat is een systeem dat onder alle omstandigheden betrouwbaar werkt én gebruiksvriendelijk is voor ieder kennisniveau.

De installatie is op locatie en digitaal met een app uit te lezen. In een aantal eenvoudige stappen wordt de Watermiracle in bedrijf gesteld en onderhoudswerkzaamheden vergen geen specialistische waterbehandelingskennis. Dit maakt de Watermiracle flexibel inzetbaar en onafhankelijk van de aanwezigheid van een expert. Hierdoor is effectiviteit een garantie en kunnen we overal ter wereld mensen toegang geven tot veilig drinkbaar water.

Meer over Jotem
Delen via:
  • Overal veilig drinkbaar water. Ongeacht de locatie een betrouwbare waterkwaliteit.
  • Plug-and-play. Moeiteloos te bedienen zonder specialistische kennis.
  • Robuuste constructie. Licht en sterk, eenvoudig transporteerbaar.

Leaflet Watermiracle

Every drop it takes. Dat is waar wij voor staan. Dat is wat we doen.