Uw regisseur voor wateroplossingen op de Aqua Nederland

Uw regisseur voor wateroplossingen op de Aqua Nederland

Slimmer watergebruik

Welkom bij Jotem, waar innovatie en passie samenkomen om watervraagstukken op te lossen. Of het nu gaat om het beperken van proceswatergebruik, het verminderen van waterlozing, of het optimaliseren van energie-efficiëntie, wij begrijpen als geen ander de dringende noodzaak om watergebruik efficiënter en duurzamer te maken.

Benieuwd naar de wateroplossingen voor o.a. e-boilers en waterstofproductie? Of onze decentrale oplossingen uit onze serie Hydro Products? Onze specialisten staan klaar om je te helpen met jouw vraagstuk.

Bezoek ons op de Aqua Nederland in Gorinchem op 19, 20 en 21 maart - stand J136 – en claim een moment met een van onze specialisten (ontvang meteen je gratis kaart voor de beurs)

De juiste waterkwaliteit bij E-Boilers

Een E-boiler biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van de traditionele stoomketels. Hierbij kun je denken aan het verminderen van fossiele brandstoffen en daarmee ook flink besparen op energiekosten – de gasgestookte ketels kunnen dan namelijk op minder capaciteit draaien.

Zelfs het condenswater opnieuw gebruiken? Samen met onze partners maken we het mogelijk om de juiste waterkwaliteit te garanderen zodat het verwarmde water opnieuw gebruikt kan worden. Vanaf de ontwerpfase tot de bouw en integratie werken we aan slim watergebruik!

Bekijk een aantal van onze (decentrale) wateroplossingen

  • E-boiler - vermindering fossiele brandstoffen

    E-boiler - vermindering fossiele brandstoffen

  • Hydrocube - mobiele plug & play container

    Hydrocube - mobiele plug & play container

  • WaterMiracle - overal veilig drinkbaar water

    WaterMiracle - overal veilig drinkbaar waterContact

Gerrit Dommerholt

Gerrit Dommerholt

Advies & Verkoop