Collectieve bedrijfssluiting

Op vrijdag 17 mei is Jotem Water Solutions gesloten. Uiteraard zijn wij 24/7 beschikbaar bij storingen.

+31 (0)851 050 777

Jotem lanceert Hydro Profs

Ontdek Hydro Profs op de Installatie Vakdagen

Ontvang kaarten voor de Installatie Vakdagen!

Alvast verzekerd zijn van kaarten voor de beurs? Vraag via de button hieronder uw gratis kaart aan!

Op 12, 13 & 14 september zijn wij te vinden op de beurs in Hardenberg. Tijdens de Installatie Vakdagen gaat de volle aandacht uit naar de lancering van ons nieuwe merk Hydro Profs. De oplossingen variëren van een breed assortiment waterontharders, ontijzeringsinstallaties tot het ontwerpen en leveren van kleinere industriële waterbehandelingsinstallaties, waarbij we altijd werken met producten van de hoogste kwaliteit.

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op de Installatie Vakdagen - stand 165!

Voordelen voor jou als installateur

Al ruim 55 jaar zijn wij de specialist op het gebied van waterbehandeling. Dit is niet voor niets. Wij gebruiken enkel kwaliteitsproducten en bieden daarnaast de beste service en garantie. De samenwerking met onze installateurs vinden wij erg belangrijk. Samen kunnen wij een nóg betere beleving bieden aan de particulier.

De voordelen op een rijtje

✔ Je werkt met producten van de hoogste kwaliteit (A-merken)

✔ Van waterontharders tot en met kleine projecten (een combinatie van waterbehandelingstechnieken)

✔ Altijd een persoonlijke accountmanager en een vast aanspreekpunt

✔ Snelle levering en goede ondersteuning

✔ Jouw waterkennis verbreden door de kennis of producctrainingen van Jotem

✔ Hydro Profs werkt exclusief via de installateur en vakman

Een breed assortiment

Het zwaartepunt van Hydro Profs ligt bij de waterontharders, waarvan het merk Delta de belangrijkste partner is. Deze waterontharders hebben geen stekker, wat installatie en gebruik eenvoudiger maakt en zijn van de hoogste kwaliteit. Een lijn van waterontharders die op stroom werkt, komt binnenkort beschikbaar en is een goed economisch alternatief.

Een andere Hydro Profs specialiteit zijn ontijzeringsinstallaties. Hier komt de jarenlange ervaring van Jotem in allerlei waterbehandelingsinstallaties goed van pas. Hydro Profs biedt tevens de kant en klaar producten van Jotem aan, zoals de SmartBox; een ingenieuze ‘koffer’ die door middel van Ultrafiltratie of Nanofiltratie water zuivert.

Hydro Profs komt graag in contact met professionele installateurs die hun diensten willen uitbreiden met waterbehandelingsoplossingen van het hoogste niveau. Of heeft u vragen over de beurs? Neem gerust contact op!

Contact

Daan Draaijer

Daan Draaijer

Advies & Verkoop